Parintele Justin – Chemarea Sfintilor Romani pentru fratii nostri din Harghita, Covasna si Mures. Apel la neuitare si solidaritate – www.roncea.ro

“Cine uita nu merita!” – Nicolae Iorga

Chemarea Sfintilor Romani

Frati Romani,

Fiti alaturi de fratii nostri din Harghita, Covasna si Mures, romani lipsti de sprijinul autoritatilor publice ale statului. Noi suntem alaturi de ei, intru pastrarea identitati nationale si a credintei stramosesti.

Inima romanului mereu tanara pentru ca se innoieste prin amaraciune. Cu cat simtiti aceasta amaraciune, cu atat gandurile noastre sunt mai aproape de durerile voastre. Suntem in neincetate rugaciuni, in biserici si manastiri, ca sa atragem mila Domnului catre noit toti din Romania Mare.

Arhimandrit Justin

26 iunie 2011 – Duminica Sfintilor Romani

Grupul de Actiune pentru Demnitate Nationala

copyright  www.roncea.ro

Parintele Justin – Chemarea Sfintilor Romani pentru fratii nostri din Harghita, Covasna si Mures. Apel la neuitare si solidaritate

 

Un comentariu

  1. Ne solidarizam cu fratii nostrii romani supusi unor continue presiuni de catre liderii politici si civici maghiari. Suntem solidari pentru apararea drepturilor lor, ca parte a natiunii stapane – si nu ca minoritate -in propria tara.
    Intentiile vadite de liderii maghiari de la nivel central, de enclavizare a Romaniei, prin separarea celor trei jude?e, incalca Constitutia si legile tarii, fara ca acestia sa fie sanctionati, sfidand insasi demnitatea neamului romanesc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *